Bezoek ons: Kievitsham 22, 5333 GE Hoenzadriel

Over ons

Al meer dan vijfentwintig jaar produceert SuperChamp in het familiebedrijf supplementen voor de champignonteelt die wereldwijd hun bestemming vinden. Eigenaar van SuperChamp is de familie Van Korlaar. Oprichter Adelbert kent als molenaarszoon het proces van malen en mengen van het broodmeel dat zijn ouders verkochten. Dit meel werd gemalen in de Sara Catharina de windmolen die, geheel gerestaureerd en in ruste, nog steeds op het terrein van het bedrijf in Hoenzadriel staat.

Jeanne, de vrouw van Adelbert, komt uit een echte champignonfamilie en bracht de expertise in de champignonteelt in. Die expertise werd verder uitgebreid toen SuperChamp begon als champignonbedrijf. Omdat De Bommelerwaard zich ontwikkelde tot één van de twee grootste Nederlandse champignongebieden, kwam er vanuit de regio veel vraag naar supplementen om het teeltproces te versnellen en te verbeteren. Om in te spelen op die vraag is SuperChamp zich gaan toeleggen op de productie van supplementen. Zo ontstonden uitgebalanceerde mengsels die het teeltproces van de champignon een extra impuls geven. Sinds 1988 legt SuperChamp zich volledig toe op de ontwikkeling en productie van supplementen. Ondertussen is de derde generatie van de familie ook toegetreden tot het bedrijf.

Inmiddels produceert SuperChamp zijn supplementen in een moderne, volautomatische productiefaciliteit waarin het proces van goederenontvangst tot het afvullen in verpakkingen volledig geïntegreerd is. Zo bent u verzekerd van een hygiënisch product. Sinds 2014 is SuperChamp ISO 22000-gecertificeerd en voldoet ons bedrijf aan de meest actuele eisen aan productie, hygiëne, veiligheid en traceability. Bij SuperChamp draait alles om onze klanten, wij denken met u mee en zijn flexibel in transport- en verpakkingsmogelijkheden. Omdat onze organisatie flexibel op uw wensen kan inspelen en door onze betrouwbare logistieke partners kunt u op SuperChamp rekenen!


NL::overons.afbeelding!!