Bezoek ons: Kievitsham 22, 5333 GE Hoenzadriel

Service

Het verbeteren van het teeltproces van champignons is onze passie. In samenwerking met klanten proberen wij een product op maat in de markt te zetten voor een scherpe prijs. De ideale mix, op maat ontwikkeld, voor elke klant.

Zoveel telers, zoveel wensen
Omdat iedere champignonteler onder andere omstandigheden werkt, heeft de ontwikkeling van het optimale supplement steeds de hoogste prioriteit bij SuperChamp. Ons familiebedrijf heeft korte communicatielijnen zodat flexibel kan worden ingespeeld op uw wensen.

Logistiek
De volautomatische verpakkingslijn kan het product afvullen in 25-kgzakken, big bags of in bulk. De papieren 25-kgzakken hebben een plastic binnenvoering en worden op een pallet gestapeld. Zowel de big bags als de 25-kgzakken zijn hygiënisch en waterafstotend. De informatie op de verpakking voldoet aan alle ISO 22000 eisen op het gebied van traceability. Naar wens is het mogelijk om extra klant- of productspecifieke informatie op verpakking te vermelden. Op al onze supplementen doen wij zowel in- als uitgangscontroles.
De logistieke partners kennen de hoge eisen aan kwaliteit en flexibiliteit. SuperChamp werkt met vaste transporteurs die wereldwijd snel kunnen schakelen zodat uw productievoorraad altijd op peil is.Duurzaamheid
SuperChamp werkt dagelijks met natuurlijke producten, daarom past een duurzaam beleid binnen onze bedrijfsfilosofie. Door het gebruik van frequentiegeregelde motoren reduceren wij ons energieverbruik. Daarnaast kunnen wij met onze zonnepanelen gedeeltelijk in onze eigen stroom voorzien en denken we na over slimme oplossingen als ledlampen en elektrische heftrucks. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het milieu.